Nieuw glas-in-lood

 

Ontwerp

Het maken van een nieuw glas-in-lood raam begint met het maken van een ontwerp.


U heeft al een ontwerp

Wanneer u zelf al een ontwerp heeft, bespreekt u dat met ons in het voorgesprek of via de email. Wij informeren u dan of uw ontwerp uitvoerbaar is of dat het nog aangepast moet worden.

Als u zelf al een ontwerp in gedachten heeft, bespreekt u dat in het voorgesprek. Wij maken ter plekke een schets en werken het ontwerp later uit. Vervolgens leggen wij het ontwerp aan u voor en kunnen er eventueel nog aanpassingen worden gemaakt.

Namaken van bestaand glas-in-lood is ook mogelijk, bijvoorbeeld van de buren of reeds aanwezige ramen.

 

 

 


U heeft nog geen ontwerp

In het atelier zijn diverse boeken aanwezig waar een ontwerp uit gekozen kan worden. Ook is het mogelijk een combinatie van diverse ontwerpen te maken.

Wij zullen daarna een ontwerp uitwerken en per email toezenden, samen met een prijsindicatie van de kosten voor het vervaardigen van het paneel.

  

Garantie

Op alle nieuwe en gerestaureerde enkelvoudig uitgevoerde glas-in-lood panelen geven wij standaard 10 jaar garantie. Deze garantie is op waterdichtheid en tegen verzakken of buigen van het paneel.

Tijdens een voorgesprek worden de verschillende mogelijkheden besproken en maken wij een ruwe schets van het ontwerp. Het ontwerp wordt later uitgewerkt en aan u voorgelegd. Uiteraard kunnen er dan nog aanpassingen worden gemaakt.